NAMS

NAMS Finance & Control

 

HOME

Wat doen wij?

Onze werkwijze

Onze klanten

Onze opdrachten

 

Referenties

 

Nieuwsarchief

 

Links


 

 

Onze afdeling NAMS Finance & Control kan door een brede nationale en internationale management-ervaring uw organisatie versterken door het uitvoeren van interim-management opdrachten (bijvoorbeeld als Financieel Directeur of Controller) en projectmatige opdrachten (met name verbeteringsprojecten).

Speciale expertise heeft deze afdeling op het gebied van Shared Service Centers (SSC's) en Business Process Outsourcing (BPO). Op dit gebied werken wij samen met Shared Services Nederland (SSN).

Op het gebied van SSC/BPO hebben wij diverse SSC’s opgezet dan wel verbeterd, onder andere bij Philips, AkzoNobel, NXP, Océ/Canon, Össur, ECCO, BAM en Sanoma. Als voorbeelden van projecten kunnen wij noemen het opzetten van een internationaal Finance SSC van 700 FTE en een Inkoop SSC van 100 FTE. Deze SSC's zijn zeer succesvol inhouse opgestart en later outsourced (verkocht aan een derde partij gespecialiseerd in BPO). Daarnaast nemen wij regelmatig deel aan conferenties en rondetafels, vaak in leidende rol.

Voor wat betreft Senior Financieel Management posities kunnen wij bijvoorbeeld noemen een functie als Financieel Directeur bij een organisatie van 2600 FTE en rollen als Controller / Finance Director bij een logistieke Business Unit van 1200 FTE en een Business Unit van 500 FTE.


NAMS Finance & Control


NAMS-Gezondheidszorg