NAMS

  Onze werkwijze

 

HOME

Wat doen wij?

Onze werkwijze

Onze klanten

Onze opdrachten

 

Referenties

 

Nieuwsarchief

 

Links

 


NAMS kan via haar netwerk een beroep doen op adviseurs en/of interimmanagers, die jarenlang in het veld hebben gewerkt en die beschikken over veel managementervaring.

Terreinen waarop de adviseurs en/of interimmanagers van onze afdeling NAMS - Gezondheidszorg hun sporen hebben verdiend liggen in de ouderenzorg, de thuiszorg en de ziekenhuissector.

De ervaringen van onze afdeling NAMS - Finance & Control liggen vooral bij Controlling, SSC/BPO trajecten en Interne Controle / SOx. Deze ervaringen zijn met name in de profit sector opgedaan.

De adviseurs hebben een klantgerichte aanpak, een hoog probleemoplossend vermogen en een multidisciplinaire denkwijze. De opdrachten die onze adviseurs hebben uitgevoerd geven u hiervan een indruk.

Bij aanvang van de opdracht wordt de vraag van de opdrachtgever verduidelijkt. Vervolgens wordt een plan van aanpak geformuleerd met een daarbij passend tijdspad en prijsopgave.
Tussentijds en na afloop van de opdracht wordt de voortgang respectievelijk de afronding van de opdracht met de opdrachtgever geŽvalueerd. Afhankelijk van de (omvang van de) opdracht worden tussentijdse rapportages opgesteld.

De voorwaarden voor het uitvoeren van de opdracht worden vooraf duidelijk geformuleerd en geaccordeerd door de opdrachtgever.
NAMS streeft naar een minimale overhead, waardoor de kosten relatief laag kunnen blijven.


NAMS Finance & Control


NAMS-Gezondheidszorg