NAMS

  Projectmanagement

 

HOME

Wat doen wij?

Onze werkwijze

Onze klanten

Onze opdrachten

 

Referenties

 

Nieuwsarchief

 

Links

 

 

 

 

 

Projectmanagement

Projectmanagement kunt u met een gerust hart aan NAMS overlaten.
NAMS - Gezondheidszorg heeft een jarenlange ervaring met de voorbereiding, implementatie en evaluatie van projecten op diverse terreinen in de gezondheidszorg. Zorginhoudelijke projecten, maar ook organisatorische en vernieuwende projecten zijn door NAMS - Gezondheidszorg met succes afgerond.
NAMS Finance & Control heeft brede internationale ervaring met projectmanagement. Deze ervaringen zijn met name op het gebied van SSC's en BPO, maar daarnaast ook met het implementeren van systemen (vooral "SAP based").

Voorbeeld opdrachten

Professionalisering van een Netwerk van Fysiotherapiepraktijken

Opdrachtgever is een Samenwerkingsverband van Fysiotherapiepraktijken. De praktijken willen hun bedrijfsvoering verder professionaliseren. NAMS-Gezondheidszorg levert gedurende een jaar een projectmanager die een ontwerp maakt voor een projectorganisatie en die de implementatie hiervan begeleidt.

Het samenwerkingsverband groeit verder en kan met behulp van verworven subsidies extra kennis inzetten en professioneel opereren.

Initiëren en opzetten van samenwerkingsnetwerken tegen ouderenmishandeling

Opdrachtgever is een Provincie. De opdracht bestaat uit het provinciebreed initiëren en implementeren van samenwerkingsnetwerken die zich bezig houden met het tegengaan van ouderenmishandeling.
Indien mogelijk dient zoveel mogelijk aangesloten te worden bij bestaande hulpverleningsnetwerken.
NAMS-Gezondheidszorg levert voor dit driejarig project een projectmanager.
NAMS-Gezondheidszorg zet een projectstructuur uit en stelt werkgroepen in, die regionaal georiënteerd zijn.
De doelstelling wordt gehaald en NAMS-Gezondheidszorg heeft een belangrijke rol in de voorlichting tijdens het project

Opzetten Finance SSC

Opdrachtgever is een internationaal bedrijf. In de hoofdvestiging vindt een grote mix van verschillende activiteiten plaats. De opdracht betreft het centraliseren van de administratieve Finance activiteiten in een SSC. Hiervoor wordt een bestaande administratieve afdeling door NAMS Finance & Control “uitgebouwd” tot Finance SSC.

Verbeteren Finance SSC

Opdrachtgever is een internationaal bedrijf. Het bedrijf heeft recentelijk een Finance SSC opgezet, maar dit loopt nog niet naar wens. Opdracht aan NAMS Finance & Control is om het SSC interim te leiden en tegelijkertijd diverse structurele verbeteringen te implementeren. In 8 maanden tijd is dit succesvol uitgevoerd.

 


NAMS Finance & Control


NAMS-Gezondheidszorg

Interimmanagement

 

Projectmanagement

 

Training-on-the-job

 

Crisismanagement

 

Veranderingsmanagement

 

Coaching

 

Deskundigheidsbevordering