NAMS

  Wat doen wij?

 

HOME

Wat doen wij?

Onze werkwijze

Onze klanten

Onze opdrachten

 

Referenties

 

Nieuwsarchief

 

Links

 

 


NAMS  is begin 1998 opgericht. Het is een klein bureau met een breed netwerk.
NAMS  biedt in nauw overleg met de opdrachtgever op een klantgerichte manier interim management, projectmanagement,  consultatie en advies.


Onze afdeling NAMS - Gezondheidszorg kan door de jarenlange ervaring in diverse takken van de gezondheidszorg  op diverse niveau's in gezondheidszorgorganisaties adviseren op beleidsmatig, organisatorisch en personeelstechnisch gebied.


Onze afdeling NAMS - Finance & Control kan door een brede nationale en internationale management-ervaring uw organisatie versterken door het uitvoeren van interim-management opdrachten (bijvoorbeeld als Controller, CFO of Financieel Directeur) en projectmatige opdrachten (met name verbeteringsprojecten).
NAMS Finance & Control heeft speciale expertise op het gebied van Shared Service Centers (SSC's) en Business Process Outsourcing (BPO). In het kader van deze SSC/BPO expertise werkt NAMS Finance & Control met andere Shared Services Professionals samen in de groep "Shared Services Nederland" (SSN).


Wij bieden uw organisatie onder andere ondersteuning bij het leiden van projecten, het opzetten van (zorg)vernieuwende activiteiten, het omgaan met crisissituaties, het opzetten en uitvoeren van SSC/BPO trajecten, en het begeleiden van veranderingen.
Soms is het nodig om tijdelijk binnen een team, unit of afdeling problemen te analyseren en een plan van aanpak op te stellen en te implementeren. NAMS biedt in die gevallen interim- of vervangingsmanagement.
Daarnaast beschikt NAMS over de mogelijkheid voor coaching van medewerkers en management. Dit kan op individuele basis of in de vorm van intervisie of supervisie.
Praktische handreikingen biedt NAMS aan managers van organisaties via "Training-on-the-job-programma's".


NAMS Finance & Control


NAMS-Gezondheidszorg